News

  • 2021-07-11 14:18:28

  Maradjon Játék!

  A Sport&Tip számára fontos, hogy a játékosok/ügyfelek tudják, hogy a sportfogadás kockázattal jár.

   

  Hiába próbálunk jó tippeket kiválasztani, de a sportfogadásban nincsenek 100%-os, biztos tippek. 

   

  A sportfogadás szerencsejáték. Sokak számára a sportfogadás játék tud maradni, nincsenek irreális elvárásaik a nyereményekkel kapcsolatban. 

  Sportfogadásban kisebb összegekből is lehet nagyobb oddsokat összeválogatni, amelyek nagy nyereménnyel kecsegtetnek, viszont nyerési esélye nagyon alacsony. A játék során alacsony odds esetén sincs biztos nyerési esély. 

   

  A sportfogadás során fontos odafigyelni a tétekre is: az egyik legfontosabb szabály, hogy csak annyit fordítsunk sportfogadásra, ami nem okoz problémát a mindennapi életben. Soha ne játszunk többel, mint amennyit megengedhetünk magunknak! Kizárólag olyan összeggel fogadjon, amelynek elvesztése nem okoz gondot!

   

  Akik hajlamosak függőségekre vagy tudják esetleg, hogy korábban voltak problémáik szerencsejátékfüggőséggel, ne kezdjenek bele a sportfogadásba. A szerencsejáték függőséget okozhat, amely rendkívül rossz hatással van az ember és környezete elétére. A szerencsejáték függőségben szenvedő személyek elveszíthetik egzisztenciájukat, akár a létfenntartásukhoz szükséges pénzt is. A szerencsejátékfüggőség családokat, barátságokat tesz tönkre, izolációhoz, magányossághoz, depresszióhoz, bűncselekmények elkövetéséhez vezethet. 

   

  Kóros játékszenvedéllyel élő személyek pszichiátriai ellátását biztosító szolgáltatók elérhetőek ITT.

   

  https://szf.gov.hu/files/jatekosvedelem/pszichiatriai_ellatast_biztosito_szolgaltatok_lista.pdf

   

  Játékosok védelmével és/vagy a szerencsejáték káros hatásainak csökkentésével foglalkozó egyes civil szervezetek listája elérhető ITT.

   

  https://szf.gov.hu/files/jatekosvedelem/szocialis_kozossegi_ellatasokat_nyujto_szolgaltatok_lista.pdf

   

  Összegezve:

   

  ·      A sportfogadás maradjon játék, ne kezelje kereseti forrásként.

  ·      Mindig annyival fogadjon, aminek elvesztése nem okoz problémát!

  ·      Egy bizonyos összeget határozzon meg a játék előtt, amit erre szán és azt ne lépje túl!

  ·      Tudomásul kell venni, hogy egy-egy nyerőszéria nem garancia a jövőbeni sikerre!

  Images related to news
  • 2021-07-09 08:09:18

  Akció

  ‼️AKCIÓ‼️

   

  Készültünk Nektek egy kis meglepetéssel!

   

  A következő 50 Extra Biztonságos csomag vásárló egy Napi Tipp csomagot kap ajándékba!🎊🎁🎈

   

  Számokban levezetve:

   

  Extra Biztonságos csomag ára 30.000 ft plusz egy Napi Tipp csomag ára 18.000 ft és most ha benne vagy az első 50 vásárlóban, 48.000 ft helyett 30.000 ft-ért megkapod mind a kettőt!💰

   

  Siess nehogy lemaradj!

   

  Images related to news
  • 2021-06-30 09:56:45

  Európa Bajnokság 2020

  Megvan a legjobb 8!

  Olaszország - Belgium

  Ukrajna - Anglia

  Dánia- Csehország

  Svájc - Spanyolország

  Sok meglepetés csapat a 8 között és rengeteg nagy csapat húlott el az előző fordulóban. Az Angolok esélyei folyamatosan nőnek, de lehet a generáció váltáson áteső fiatal Spanyol csapat meglepetést okozhat?

  Images related to news
  • 2021-05-31 10:36:17

  Real: Zidane nyílt levélben árulta el, miért távozott

  A távozó szakember először biztosította a szurkolókat a hozzájuk és a klubhoz fűződő különleges viszonyáról, majd elmagyarázta, miért is tért vissza 2019-ben.

  „Amikor kétezertizenkilenc márciusában nyolc hónapos szünet után visszatértem, azért tettem, mert Florentino Pérez elnök megkért rá, és persze azért is, mert ti minden egyes nap ezt kértétek tőlem. Amikor az utcán találkoztam valamelyikőtökkel, éreztem a támogatásotokat, és azt is, hogy szeretnétek, hogy visszatérjek. Én is osztom a Real Madrid értékeit, a klub a tagoké, a szurkolóké és az egész világé. Mindennel, amit tettem, próbáltam követni ezeket, és próbáltam példaképként viselkedni. A legjobb dolog, ami az életben történhetett velem, az az, hogy a Real Madridnál lehettem húsz éven át, és tudom, hogy ezt teljes mértékben annak köszönhetem, hogy Florentino Pérez 2001-ben támogatott engem, és küzdött azért, hogy itt játszhassak, annak ellenére, hogy néhányan küzdöttek ellene. A lehető legőszintébben mondom: ezért mindig hálás leszek az elnöknek. Mindig.”

  „Most elhagyom a klubot, és el akarom magyarázni az okokat. Távozom, de nem ugrottam ki a hajóból, és nem lett elegem az edzősködésből sem. Amikor 2018-ban távoztam, azért tettem, mert két és fél év után, számtalan győzelemmel és trófeával a hátam mögött után úgy éreztem, hogy a klubnak új megközelítésre van szüksége ahhoz, hogy a csúcson maradhasson. Most viszont más a helyzet. Azért távozom, mert azt érzem, hogy a klub nem hisz bennem úgy, ahogyan arra nekem szükségem van, és nincs meg a támogatás sem, hogy közép- vagy hosszútávon felépítsek valamit.” 

  „Tisztában vagyok a futball és a Real Madridhoz hasonló klubok által felállított követelményekkel, tudom, hogy ha nem nyersz, távoznod kell. De ezzel egy nagyon fontos tényező merült feledésbe, minden, amit napról napra építgettem, el lett felejtve. Amit a játékosokkal és a százötven, csapat körül dolgozó emberrel való kapcsolatomba beletettem, el lett felejtve. Született győztes vagyok, azért voltam itt, hogy trófeákat nyerjek, de még ennél is fontosabb, hogy itt vannak ezek az emberek, az érzéseikkel, az életükkel, és az a benyomásom, hogy ezeket nem veszik számításba, nem sikerült megérteni azt, hogy ezek a tényezők is hozzátartoznak egy nagy klub működéséhez. Egy szintig meg is szóltak ezért.” 

  Images related to news
  • 2020-11-16 14:51:55

  Kedves Extra Biztonságos csomag előfizetők!

  A gyorsabb kapcsolatfelvétel miatt és a közös munka mihamarabbi elkezdése végett, kérünk titeket, hogy írjatok Nekünk privát üzenetet Facebookon. Vagy Kattintsatok a weboldalon a MESSENGER ikonra. Köszönjük!

  Images related to news
  • 2020-10-05 10:19:01

  Premier League: Ha más az edző, tízet rúgunk – Mourinho

  A portugál szakember ezzel a nyilatkozattal tulajdonképpen azokra a kritikákra reagált, amelyeket még az előző idényben kapott, amikor novemberben átvette a Spurs irányítását Mauricio Pochettinótól – emlékeztet az MTI. – Akkor a szakértők egy része, sőt a szurkolók is azt kifogásolták, hogy Mourinho túlságosan védekező felfogásban küldi pályára tanítványait.

  „Képzeljék el, ha olyan edzőjük lenne, aki a támadásra helyezi a hangsúlyt… Most egy védekezésre koncentráló edzővel rúgtak hat gólt, tehát egy más felfogású trénerrel tíz, tizenegy vagy tizenkét gólt szereztek volna” – idézi az MTI az 57 éves szakembert, aki két évvel ezelőtt még a most kitömött MU menedzsere volt.

  Forrás: NSO

  Images related to news
  • 2020-10-05 10:15:06

  BL főtáblás a Ferencváros!

  Higgadt tudott maradni a Fradi és végig kontrollált játékkal biztosította helyét a főtáblán!

  Nem kisebb ellenfelekkel találkoznak majd, mint a Juventus vagy Barcelona. Ami azt jelenti, hogy a két legnagyobb is a Groupama/Puskás gyepére lép, Ronaldo és Messi is.

  Images related to news
  • 2020-10-05 10:04:41

  Roland Garros!

  Fucsovics Marci a legjobb 16 között, Rublev kemény falat lesz, de ha a Medvedev elleni játékot hozni tudja akkor még egy Oroszt bucsúztathat!

  Images related to news
  • 2020-06-10 11:00:52

  A Spanyol bajnokság visszatér!!!

  A lejátszott 27 mérkőzés után jelenleg a Barcelona vezeti a bajnokságot 58 ponttal mögötte rögtön a Real Madrid 56-al. A Sevilla bőven le maradva 47-el áll a 3.helyen.

  A Barcelona csapata tőle szokatlan módon többször is botlott a bajnokságban idén, de szerencséjére a Real Madrid sorra követte el a hibákat szintén, így maradhatott a tabella élén.

  Mit gondoltok, ki emelheti fel a végén a trófeát? A Real Madrid újra a csúcsra kerülhet vagy a Barcelona megtartja az előnyt?

   

   

  Images related to news
  • 2020-05-27 08:11:43

  Indulási akció

  Próbáljátok ki megújult csomagjainkat, az első hónapban féláron!!! Ne maradj le, kezdjük is a közös munkát!

  Images related to news
  • 2020-05-04 21:20:46

  Ajax: elengedik a Barca-kiszemeltet – ennyit kell érte fizetni!

  Az Ajax kapusa, André Onana nemrégiben arról beszélt, hogy eljött az idő a klubváltásra, most pedig nemzetközi beszámolók szerint megvan az az ár, amennyiért az amszterdamiak hajlandók a játékjogától megválni.

  A kameruni válogatott játékos szerződése 2022-ig érvényes az amszterdami klubnál, de a neve a Barcelona, a Chelsea és a Tottenham együttesénél is felvetődött már.

  „Ne értsenek félre, rendkívül boldog vagyok az Ajaxnál, és nagyon hálás vagyok a klubnak. Öt fantasztikus évet töltöttem itt, ám most eljött az idő lépni egyet. Nem tudom, mit hoz a jövő, de az ambícióim és a céljaim egyértelműek”
   – idézte a 24 éves játékos AD-nek adott szavait a Sky Sports.

  Most a goal.com az AD-re hivatkozva arról számolt be, hogy már meg is van az az összeg, amennyiért hajlandó az amszterdami klub eladni kapusát: 25 millió fontot (nagyjából 28.4 millió eurót) kell kipengetni érte.

  „André rendkívül fontos számunkra, és természetesen nem szeretnénk elveszíteni – kezdte Erik ten Hag, a csapat edzője. – Ugyanakkor az igaz, hogy tavaly megállapodás született a fejlődésével kapcsolatban, és hogy milyen lépéseket teszünk, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.”

  Az amszterdamiak trénere azt is hozzátette, jelenleg még nem érkezett konkrét ajánlat a megvételéért.

  „Amennyire tudom, még nem érkezett hivatalos ajánlat az Ajaxhoz.”

  Images related to news
  • 2020-05-04 21:16:36

  Amikor Crespo elküldte gyufáért a Real játékosát

  A járványhelyzet okozta focihiány közepette az emlékezetes jeleneteket felelevenítő sorozatunk újabb szakaszához érkeztünk. Ezúttal 2001-ig megyünk vissza az időben, a főszereplő Hernán Crespo!

  A ma már az argentin Defensa y Justiciát vezetőedzőként dirigáló Crespo ekkor még az olasz Lazióban rugdosta a gólokat – abban a Lazióban, amelyben többek között Pavel Nedved, Diego Simeone, Juan Sebastián Verón vagy éppen Szinisa Mihajlovics.

  Ilyen nevekkel nem csoda, hogy a csapat a 2000–2001-es idényben a Bajnokok Ligájában szerepelt. Akkoriban két csoportkör volt a BL-ben, s utána jött a negyeddöntő, elődöntő és a döntő. A rómaiak a B-csoportban a második helyen végeztek az Arsenal mögött, így jöhetett a második csoportkör, amelynek D jelű kvartettjében a Real Madrid és a Lazio is ott volt.

  A felek február 13-án találkoztak először, s Hernán Crespo már a negyedik percben megadta az alaphangot egy remekbe szabott góllal: a labdaátvétel után finom csellel verte át a menteni igyekvő Aitor Karankát, majd jobb külsővel elhelyezte a labdát az ifjú Iker Casillas kapujának jobb sarkában.

  A találkozó és a kupasorozat hátralévő része már nem alakult ilyen kedvezően az argentin támadó és társai számára: a meccsen 3–2-re a spanyolok nyertek, a felek második összecsapásán 2–2 lett a végeredmény (Crespo ekkor is betalált), ám a többi eredménynek köszönhetően a rómaiak ebből a csoportból már utolsóként estek ki. A Real Madrid végül a későbbi győztes Bayern München ellen vérzett el az elődöntőben.

   

  Images related to news
  • 2020-05-04 21:12:12

  MLSZ: május 30-án ismét teljes forduló az NB I-ben – hivatalos

  A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy május 23-án a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseivel indul újra a honi futballélet a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után, míg az NB I-ben egy héttel később, május 30-án rendeznek ismét teljes fordulót, zárt kapuk mögött. Az NB II-t befejezettnek nyilvánították, az MLSZ közleménye alapján az első két helyezett feljut. A női első osztályban idén nem hirdetnek bajnokot, ellenben az FTC az MTK-val vagy a DVTK-val megküzd a Bajnokok Ligája-indulásért.

  Images related to news